Criza imigrantilor: Legatura feroviara Germania-Danemarca va fi reluata partial

Joi, 10 Septembrie 2015, ora 11:24
916 citiri

Compania daneza a cailor ferate DSB a anuntat, joi, ca legaturile feroviare cu Germania vor fi reluate in timpul zilei, a doua zi dupa ce politia a suspendat aceste legaturi din cauza afluxului de imigranti.

Totodata, feriboturile pe care sunt imbarcate de obicei garnituri de tren vor ramane inchise acestui de tip de transport, informeaza AFP.

Politia daneza a ordonat, miercuri, suspendarea legaturilor feroviare cu Germania, dupa ce mai multe sute de imigranti, provenind din Germania si in tranzit spre Suedia, au refuzat sa coboare din tren la sosirea in Danemarca.

Criza imigrantilor: Danemarca a suspendat legaturile feroviare cu Germania (Video)

Situatia a fost rezolvata spre seara si DSB a anuntat ca serviciile sale spre Germania vor fi reluate normal joi, la trecerea de frontiera terestra Padborg, in extremul sud al Danemarcei, insa traversarea pe feribot va ramane inchisa trenurilor, "din cauza activitatii politiei la frontiere".

Operatorul de feribot, Scandlines, a ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Legatura feroviara Germania-Danemarca va fi reluata partial" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#trenuri Germania Danemarca imigranti, #imigranti Danemarca politica, #refugiati Danemarca, #criza imigranti Europa , #Stiri International