Criza imigrantilor: Daca Ungaria le-a inchis granita, refugiatii intra in UE prin Croatia

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 09:26
1127 citiri

Un prim autobuz cu migranti a sosit miercuri in orasul sarb Sid, situat in apropiere de frontiera cu Croatia, dupa inchiderea de catre Ungaria a frontierei cu Serbia.

Acest prim grup de 30-40 de migranti a sosit mai devreme miercuri dimineata la statia de autobuze din Sid, a indicat un reporter al France Presse.

Refugiatii au calatorit toata noaptea la bordul unui autobuz, cu care au plecat marti seara din Presevo, un oras din sudul Serbiei, aproape de granita cu Macedonia, relateaza AFP.

Budapesta, in razboi cu imigrantii: Doar 70 de refugiati au intrat in Ungaria in 24 de ore

In urma inchiderii de facto de catre Ungaria a frontierei sale cu Serbia marti, autobuzele implicate pana acum in transferul migrantilor de la centrul de primire din Presevo spre Ungaria au afisat marti seara o noua destinatie: Sid, un oras din nord-vestul Serbiei, la cativa kilometri de Croatia.

Daca vor putea intra in Croatia, migrantii care doresc sa ajunga in nordul Europei ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Daca Ungaria le-a inchis granita, refugiatii intra in UE prin Croatia" pe Ziare.com

#refugiati granita Croatia, #refugiati Ungaria inchis frontiere, #refugiati Ungaria , #Stiri International