Criza imigrantilor: Cum ii asteapta Franta si Germania pe refugiati

Joi, 08 Octombrie 2015, ora 12:32
983 citiri

Criza imigrantilor ajunsi in Europa continua sa produca manifestari de nemultumire in Occident. In Germania a avut loc o noua manifestatie impotriva primirii de refugiati, in vreme ce in Franta se pregatesc masuri impotriva refugiatilor al caror comportament nu este conform principiilor Frantei.

O noua manifestatie impotriva politicii de primire a refugiatilor promovate de guvernul condus de cancelarul Angela Merkel a avut loc miercuri seara, la Erfurt, in estul Germaniei, la protest participand circa 8.000 de persoane, transmit DPA si AFP.

Angela Merkel, cu val islamic la o televiziune germana

Demonstrantii s-au adunat la apelul formatiunii xenofobe si populiste Alternativa pentru Germania (AfD), creditata intr-un sondaj de opinie, publicat miercuri de institutul Forsa, cu 7% din preferintele electoratului german.

In timpul protestului de la Erfurt, mai multi contramanifestanti au aruncat cu pietre catre sustinatorii AfD. Un manifestant a fost usor ranit, potrivit politiei ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Cum ii asteapta Franta si Germania pe refugiati" pe Ziare.com

#criza imigranti Germania manifestatie, #criza imigranti Franta, #Franta masuri impotriva imigranti , #Stiri International