Criza imigrantilor: 24 de romani, retinuti in doua zile pentru trafic de persoane

Sambata, 29 August 2015, ora 21:47
926 citiri

Numarul romanilor cercetati pentru trafic de persoane creste de la o ora la alta. Ministerul roman de Externe a confirmat, sambata seara, ca doi cetateni au fost retinuti in Austria, sub acuzatia de trafic ilegal de persoane.

Presa externa scrisese, anterior, ca un roman in varsta de 29 de ani, care conducea un camion cu 26 de refugiati, a fost retinut in Austria, trei copii din autovehicul fiind in stare grava din cauza deshidratarii.

Roman retinut in Austria - Transporta imigranti ilegali

La solicitarea Ambasadei Romaniei la Viena, autoritatile austriece au confirmat ca a fost retinut un cetatean roman in localitatea Braunau. Cetateanul roman era soferul unui camion in care au fost descoperite mai multe persoane, arata MAE, precizand ca cetateanul in cauza nu a solicitat pana in acest moment asistenta consulara din partea misiunii diplomatice romane.

Totodata, autoritatile austriece au confirmat ca, un alt cetatean roman a fost retinut pentru trafic de persoane in ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: 24 de romani, retinuti in doua zile pentru trafic de persoane" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romani trafci imigranti, #criza imigranti romani , #Stiri International