Criza Greciei, aproape de final? Masurile anuntate de premier starnesc valuri de nemultumiri la Atena

Marti, 23 Iunie 2015, ora 19:15
905 citiri
Criza Greciei, aproape de final? Masurile anuntate de premier starnesc valuri de nemultumiri la Atena
Foto: Facebook/Alexis Tsipras

Intalnirea de luni seara, de la Bruxelles, in cadrul careia s-a discutat problema Greciei, pentru a se evita intrarea acesteia in incapacitate de plata si o eventuala iesire din zona euro, parea ca se desfasoara sub auspicii bune, toate partile aratandu-se optimiste.

Insa setul de masuri prezentat de premierul elen pe ultima suta de metri, pentru iesirea tarii din criza, ce implica inclusiv mariri de taxe, i-a nemultumit pe cei de acasa.

Soarta Greciei se decide in aceasta seara: Anunt triumfator din partea elenilor

Incercari disperate de a salva Grecia: Tsipras vine cu idei noi pe ultima suta de metri

Concret, parlamentarii eleni au reactionat cu furie la concesiile facute de Atena in negocierile cu creditorii internationali, informeaza Reuters. Vicepresedintele Parlamentului de la Atena a avertizat ca propunerile ar putea fi respinse, ceea ce ar insemna ca nu se va ajunge la un acord.

In timp ce liderii zonei euro se aratau optimisti luni seara, inainte de negocierile... citeste mai departe despre "Criza Greciei, aproape de final? Masurile anuntate de premier starnesc valuri de nemultumiri la Atena" pe Ziare.com

#Grecia nemultumiri parlamentari masuri, #masuri anuntate Tsipras nemultumiri, #Grecia iesire criza, #acord Grecia datorii , #Stiri International