Criza din Grecia - Franta arata cu degetul: Merkel a fost mamoasa si protectoare cu Tsipras

Luni, 06 Iulie 2015, ora 15:11
1274 citiri
Criza din Grecia - Franta arata cu degetul: Merkel a fost mamoasa si protectoare cu Tsipras
Foto: Captura Youtube/Mario Wienerroither

Angela Merkel a avut o atitudine "mamoasa" si "protectoare" fata de premierul de stanga al Greciei, Alexis Tsipras, care a tradat increderea cancelarului german si pe cea a lui Francois Hollande, in ciuda discursului conciliant al Frantei, a declarat luni un consilier de la Palatul Elysee.

Comentariul sau vine cu putin timp inainte ca cei doi lideri sa se intalneasca la Paris, la ora 19:00, pentru a discuta criza din Grecia.

Comentariul consilierului lui Hollande pentru AFP sugereaza ca Franta si-a schimbat politica fata de Grecia, inasprind termenii in care are de gand sa poarte discutiile cu elenii de acum incolo.

Grecia a spus NU Europei: Demisia lui Varoufakis nu e suficienta - BCE da o veste foarte proasta - LIVE

Consilierul a recunoscut ca Hollande s-a fript cand a incercat sa gaseasca un compromis cu Tsipras: "Va fi dificil de acum incolo cu Tsipras. Exista o lipsa majora de incredere si e reciproca", arata The Telegraph.

El a comentat si atitudinea Germaniei fata ...citeste mai departe despre "Criza din Grecia - Franta arata cu degetul: Merkel a fost mamoasa si protectoare cu Tsipras" pe Ziare.com

#Angela Merkel mamoasa protectoare Alexis Tsipras, #Grecia criza iesire zona euro, #Grecia rezultat referendum , #Stiri International