Cote obligatorii de refugiati - Basescu spune ca se incalca Constitutia: Ii iubesc pe islamici, dar Europa e crestina

Marti, 22 Septembrie 2015, ora 20:51
917 citiri

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, marti, dupa ce Uniunea Europeana (UE) a aprobat cotele obligatorii de refugiati, in ciuda opozitiei a patru state membre, printre care si Romania.

Decizia a fost luata in cadrul Consiliul JAI de la Bruxelles, unde tara noastra a fost reprezentata de vicepremierul Gabriel Oprea.

UE a aprobat cotele obligatorii de refugiati: Ce va face Romania?

Fostul presedinte considera ca Romania a comis doua erori majore.

"Am gresit in momentul in care am acceptat primele cote de imigranti, in Consiliul European din iunie, pentru ca atunci am acceptat principiul de cote obligatorii", a opinat fostul presedinte, intr-o interventie telefonica la B1 Tv.

Iohannis: Am putea fi obligati de UE sa primim mai multi refugiati. Cu ce mandat se duce Oprea la JAI

O alta eroare in opinia fostului sef de stat a fost aceea ca pozitia Romaniei, conform careia nu putem primi mai mult de 1.785 de solicitanti de azil, nu a fost ratificata de ...citeste mai departe despre "Cote obligatorii de refugiati - Basescu spune ca se incalca Constitutia: Ii iubesc pe islamici, dar Europa e crestina" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Basescu reactie cote obligatorii imigranti, #Basescu cote obligatorii imigranti, #cote obligatorii imigranti , #Stiri International