Cosmarul transportatorilor a luat sfarsit, dupa o saptamana: S-a reluat circulatia intre Grecia si Bulgaria

Duminica, 21 Februarie 2016, ora 18:59
940 citiri
Cosmarul transportatorilor a luat sfarsit, dupa o saptamana: S-a reluat circulatia intre Grecia si Bulgaria
Foto: Ziare.com

Cosmarul soferilor blocati de o saptamana la granita dintre Grecia si Bulgaria a luat sfarsit duminica, dupa ce frontiera a fost deschisa.

"Potrivit informatiilor obtinute de Consulatul General al Romaniei la Salonic si de Ambasada Romaniei la Sofia de la autoritatile de politie din Grecia si Bulgaria, toate punctele de control de trecere a frontierei comune dintre cele doua tari au fost redeschise astazi, 21 februarie 2016, la orele 16:00, si s-a reluat circulatia in ambele sensuri a autovehiculelor care fusesera blocate la punctele respective de mai multe zile", a transmis MAE, duminica, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Punctele de frontiera dintre Bulgaria si Grecia, blocate - iata rutele alternative

Reprezentantii ministerului au transmis si ca la principalul punct de control al trecerii frontierei eleno-bulgare, de la Promachonas-Kulata, s-a deplasat consulul general al Romaniei la Salonic si a asistat la traversarea... citeste mai departe despre "Cosmarul transportatorilor a luat sfarsit, dupa o saptamana: S-a reluat circulatia intre Grecia si Bulgaria" pe Ziare.com

#granita deschisa Grecia Bulgaria, #granita Grecia Bulgaria, #soferi granita Grecia Bulgaria , #Stiri International