Coreea de Nord, stapanita de 65 de ani de dinastia Kim: Cum s-au intrecut tiranii in atrocitati

Sambata, 21 Decembrie 2013, ora 14:06
1418 citiri
Coreea de Nord, stapanita de 65 de ani de dinastia Kim: Cum s-au intrecut tiranii in atrocitati
Foto: The Telegraph

Dinastia Kim se afla de zeci de ani in fruntea Coreei de Nord, fiecare dintre cei trei dictatori, Kim bunicul, Kim tatal si Kim fiul, uimind lumea cu atrocitatile comise.

Fiecare dintre cei trei pare ca a concurat pentru titulatura de cel mai crud conducator, iar Kim Jong Un, liderul actual al Coreei de Nord, a adunat multe puncte in ultima perioada, mai ales prin executarea unchiului sau, relateaza The Telegraph.

Tanarul membru al familiei care domina tara de 65 de ani a mostenit presedintia asa-zisei Republci Democrate Populare in decembrie 2011, dupa moartea tatalui sau, Kim Jong il.

Coreea de Nord: Bombele nucleare sunt viata noastra

Intr-un timp atat de scurt, Kim Jong Un a reusit sa starneasca o criza mondiala prin testarea armelor nucleare si prin amenintari ca le va folosi impotriva Statelor Unite si a Coreei de Sud. A extins deja vastul sistem de lagare din Coreea de Nord, iar recent a anuntat executia uchiului sau Jang.

Coreea de Nord - Dictatorul si-a executat ...citeste mai departe despre "Coreea de Nord, stapanita de 65 de ani de Dinastia Kim: Cum s-au intrecut tiranii in atrocitati" pe Ziare.com

#dinastia Kim Coreea Nord, #dictatori Coreea Nord, #tirani Coreea Nord, #Kim Jong tiran , #Stiri International