Conflictul dintre SUA si Rusia se adanceste: Obama expulzeaza 35 de diplomati rusi, Kremlinul promite o replica "adecvata"

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 23:28
1902 citiri
Conflictul dintre SUA si Rusia se adanceste: Obama expulzeaza 35 de diplomati rusi, Kremlinul promite o replica "adecvata"
Foto: Facebook/Barack Obama

Statele Unite expulzeaza 35 de diplomati rusi detasati la San Francisco si Washington si blocheaza accesul tuturor oficialilor rusi in doua sedii din New York si Maryland. Informatia a fost confirmata de Departamentul de Stat.

Masura reprezinta replica administratiei americane la campania de hartuire derulata de Rusia la adresa diplomatilor americani detasati la Moscova, au declarat surse oficiale americane care au dorit sa isi pastreze anonimatul.

Acestea precizeaza ca "unele actiuni" ale celor care vor fi expulzati "nu sunt in concordanta cu practicile diplomatice". Oficialii rusi au la dispozitie 72 de ore ca sa paraseasca teritoriul SUA.

Obama dezvaluie cum i-a facut pe hackerii rusi sa opreasca atacurile cibernetice din campania prezidentiala

Rusia a folosit retelele pentru a manipula perceptia americanilor despre alegeri - experti IT

Joi, presedintele american Barack Obama a anuntat, la randul sau, o serie de alte masuri care vizeaza Rusia si a spus ca acestea vin ...citeste mai departe despre "Conflictul dintre SUA si Rusia se adanceste: Obama expulzeaza 35 de diplomati rusi, Kremlinul promite o replica "adecvata"" pe Ziare.com

#conflict sua rusia, #diplomati rusi expulzati SUA , #Stiri International