S-au schimbat conditiile de intrare pe teritoriul Belgiei incepand de miercuri. Motivele pentru care poti intra in tara

Miercuri, 27 Ianuarie 2021, ora 11:35
1713 citiri
S-au schimbat conditiile de intrare pe teritoriul Belgiei incepand de miercuri. Motivele pentru care poti intra in tara
Sunt conditii speciale pentru intrarea in Belgia/Pixabay

Noi conditii de intrare in Belgia incepand de miercuri. Accesul va fi permis doar pentru motive familiale, umanitare, pentru studii sau pentru cei aflati in calatorii de afaceri si profesionale.

Masura este valabila pana in 1 martie. De asemenea, pe langa obligatia de prezentare la intrarea pe teritoriul Regatului Belgiei a unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, persoanele nerezidente in Regatul Belgiei au obligatia de a se testa atat la intrarea pe teritoriul belgian (un test PCR sau un test antigen rapid), cat si in cea de-a saptea zi de carantina (perioada masurii carantinei fiind modificata la 10 zile).

Cat se sta in carantina

Astfel, masura carantinei poate fi redusa la minimum sapte zile, cu conditia obtinerii unui rezultat negativ al testului efectuat, cel mai devreme, in a saptea zi de la inceputul perioadei de carantina.

Autoritatile belgiene au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul Regatului Belgiei, in contextul pandemiei de COVID-19. Noile masuri intra in vigoare incepand de miercuri, 27 ianuarie 2021. Astfel, in perioada 27 ianuarie - 1 martie 2021, sunt permise calatoriile spre Regatul Belgiei doar pentru scopuri esentiale.

VIDEO Senatoarea AUR Diana Sosoaca a plecat din studioul Antena 3 dupa un schimb dur de replici cu Mihai Gadea: "Se vede ca sunteti abuzata"Pensia de stat va fi 32% din ultimul salariu doar in anumite conditiiToate pensiile vor fi recalculate. Anuntul facut de ministrul Muncii, Raluca TurcanVIDEO Podul de peste Dunare de la Braila: inginerii se pregatesc pentru suspendarea celor 81.000 de kilometri de cabluriVIDEO Povestea copilului crescut intr-un orfelinat al groazei si ajuns director de scoala: "Am luat ce e mai bun de la oameni" ...citeste mai departe despre "S-au schimbat conditiile de intrare pe teritoriul Belgiei incepand de miercuri. Motivele pentru care poti intra in tara" pe Ziare.com

#Ministerul Afacerilor externe, #MAE, #Belgia, #coronavirus, #limitari , #Stiri International