Comisarul propus de Franta nu a trecut de audierea in comisiile Parlamentului European

Joi, 03 Octombrie 2019, ora 07:07
846 citiri

Candidata Frantei la postul de comisar european al Pietei Interne, Sylvie Goulard, nu a primit unda verde de trecere in etapa urmatoare, dupa audierea si evaluarea in comisiile ITRE si IMCO ale Parlamentului European.

In plus, i-au fost solicitate clarificari scrise, a anuntat Adina Valean, presedintele Comisiei pentru Industrie, Cercetare si Energie din Parlamentul European.

"Deoarece nu a existat majoritatea necesara pentru a da unda verde de trecere la etapa urmatoare din partea comisiilor responsabile cu audierea, s-a hotarat continuarea procedurii prin solicitarea de intrebari scrise de clarificare din partea doamnei Goulard.

In baza raspunsurilor primite, comisiile reunite vor decide urmatorii pasi procedurali", a aratat Adina Valean, presedinte al Comisiei pentru Industrie, Cercetare si Energie din Parlamentul European, intr-o declaratie de presa dupa audierea comisarului desemnat Sylvie Goulard (Franta) si evaluarea in comisiile ITRE si IMCO ale Parlamentului European.

OLAF efectueaza o ancheta cu privire la aspiranta franceza Sylvie Goulard, de asemenea o fosta eurodeputata. Dosarul este in continuare deschis, insa ea a inapoiat 45.000 de euro, brut, reprezentand rambursari necuvenite ale unor cheltuieli.

Goulard, care candideaza la postul de comisar al Pietei Interne, a primit unda verde a Comisiei Afacerilor Juridice (JURI).

Citeste si ce spune Ciolos, despre audierea comisarului propus de Franta, desi are dosar la OLAF: I-am recomandat sa vina cu toate clarificarile ...citeste mai departe despre "Comisarul propus de Franta nu a trecut de audierea in comisiile Parlamentului European" pe Ziare.com

#comisar Franta respins audiere comisii, #comisar propus Franta audiere PE , #Stiri International