Comandantul civil al Fortelor aeriene americane: Rusia, "cea mai mare amenintare" la adresa SUA

Joi, 09 Iulie 2015, ora 19:18
1203 citiri
Comandantul civil al Fortelor aeriene americane: Rusia, "cea mai mare amenintare" la adresa SUA
Foto: Twitter/Deborah James

Rusia este cea mai mare amenintare la adresa securitatii nationale a Statelor Unite, iar America trebuie sa-si consolideze prezenta militara in intreaga Europa in contextul in care aliatii NATO se confrunta cu provocari bugetare, declara Deborah James, secretarul U.S. Air Force.

"Eu consider Rusia cea mai mare amenintare", a declarat James miercuri, intr-un interviu, dupa ce a efectuat o serie de vizite si a participat la intalniri cu aliati ai Statelor Unite in intreaga Europa, inclusiv in Polonia.

Washingtonul raspunde activitatilor "ingrijoratoare" ale Rusiei consolidandu-si prezenta in Europa si va continua sa participe la misiunile de patrulare aeriana, prin rotatie, cu escadroane de avioane de vanatoare de tip F-16, a spus ea.

SUA vad posibil un conflict militar cu Rusia: Ce masuri a decis Vladimir Putin

"Aceasta nu este o perioada in care sa se dea dovada de vreo lipsa de hotarare in fata actiunilor Rusiei", a declarat secretarul Fortelor aeriene americane.

James ...citeste mai departe despre "Comandantul civil al Fortelor aeriene americane: Rusia, "cea mai mare amenintare" la adresa SUA" pe Ziare.com

#comandant forta aeriana SUA Rusia, #SUA amenintare Rusia , #Stiri International