Michael Cohen a spus in Congres ca Trump l-a pus sa faca peste 500 de amenintari

Joi, 28 Februarie 2019, ora 09:17
917 citiri
Michael Cohen a spus in Congres ca Trump l-a pus sa faca peste 500 de amenintari
Foto: Arhiva Ziare.com

Michael Cohen, fostul avocat al presedintelui american, a declarat in cadrul audierilor din Congres ca Donald Trump l-a pus sa faca peste 500 de amenintari in cei zece ani de colaborare.

In cadrul audierilor din Camera Reprezentantilor, Cohen l-a descris pe Donald Trump drept un sef "intoxicant", un "escroc" care mintea mereu fara ezitare. Fostul avocat a declarat ca ii este rusine ca a sustinut "actele ilicite" ale presedintelui american, relateaza Reuters.

"De cate ori v-a pus Donald Trump sa amenintati o persoana sau o entitate in numele lui? [...] Peste 500 de ori?", au intrebat procurorii. "Probabil", a raspuns Cohen, mentionand ca persoanele amenintate au variat de la femei pana la jurnalisti.

Cohen le-a aratat investigatorilor mai multe scrisori scrise in numele lui Donald Trump, prin care ameninta fosti colegi de liceu si facultate sa nu faca publice note sau evenimente.

Printre tintele minciunilor si amenintarilor facute in numele lui Trump se numara si Melania Trump, fata de care Cohen a manifestat un regret particular. "Faptul ca am minitit-o pe prima doamna este unul dintre cele mai mari regrete", a declarat Cohen.

Michael Cohen, audiat in Congres: Trump stia de atacurile cibernetice din timpul campaniei prezidentialeFostul avocat al lui Donald Trump recunoaste ca a mintit in fata Congresului privind afacerile sale din Rusia ...citeste mai departe despre "Michael Cohen a spus in Congres ca Trump l-a pus sa faca peste 500 de amenintari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cohen Trump amenintari audieri, #Cohen Trump amenintari, #Cohen Trump audieri , #Stiri International