CNN a alcatuit o lista cu politicieni acuzati de plagiat. Victor Ponta se afla printre ei

Marti, 19 Iulie 2016, ora 22:48
857 citiri
CNN a alcatuit o lista cu politicieni acuzati de plagiat. Victor Ponta se afla printre ei
Foto: Facebook/Victor Ponta

Fostul premier roman Victor Ponta apare intr-o lista intocmita de CNN cu zece politicieni acuzati de plagiat, in contextul in care Melania Trump a fost acuzata ca a plagiat luni seara discursul Primei Doamne Michelle Obama din 2008.

Lista incepe cu vicepresedintele american Joe Biden, acuzat ca a imitat, in 1987, pe cand candida la presedintie, un discurs pe care laburistul britanic Neil Kinnock il sustinuse cu doar patru luni inainte.

Presedintele rus Vladimir Putin este al doilea din lista. Brookings Institute l-a acuzat ca a plagiat, in 2006, cand ar fi luat 16 dintre cele 20 de pagini ale dizertatiei sale in economie dintr-un material publicat de Universitatea din Pittsburgh cu 20 de ani mai inainte.

Timothy Goeglein, un fost oficial de rang inalt de la Casa Alba, a demisionat, in 2008, dupa ce a recunoscut ca a copiat, intr-un editorial pentru The News-Sentinel, sectiuni importante dintr-un eseu scris pentru un ziar din Fort Wayne (Indiana).

Al patrulea pe lista este ...citeste mai departe despre "CNN a alcatuit o lista cu politicieni acuzati de plagiat. Victor Ponta se afla printre ei" pe Ziare.com

#Ponta lista CNN politieni plagiat, #politicieni plagiat, #politicieni lume acuzati plagiat , #Stiri International