Clovnul vrea la Casa Alba - cum l-au taxat ziarele americane pe Donald Trump

Sambata, 20 Iunie 2015, ora 18:47
955 citiri
Clovnul vrea la Casa Alba - cum l-au taxat ziarele americane pe Donald Trump
Foto: Facebook/Donald Trump

Candidatura magnatului Donald Trump la presedintia Statelor Unite a ocupat primele pagini ale ziarelor americane. Publicatiile au reactionat in diverse moduri la anuntul miliardarului, asa ca titlurile au fost de la amuzante la dojenitoare.

Miliardarul a anuntat marti ca s-a inscris oficial in cursa pentru nominalizarea candidatului din partea Partidului Republican, intr-un discurs plin de afirmatii marete si declaratii despre averea sa uriasa.

Donald Trump vrea sa fie presedintele SUA: Vom face America grozava din nou!

Donald Trump, acuzat ca a platit "aplaudacii" de la lansarea candidaturii la presedintia SUA

In zilele urmatoare, multe ziare cunoscute au pus la indoiala seriozitatea campaniei sale, iar Business Insider a facut o compilatie a celor mai originale titluri de pe primele pagini.

Daily News a avut o abordare extrem de critica la adresa lui Donald Trump si l-a comparat cu un clovn care a tinut "un discurs de circ". Tabloidul a taxat si ...citeste mai departe despre "Clovnul vrea la Casa Alba - cum l-au taxat ziarele americane pe Donald Trump" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump presedinte SUA, #donald trump candidatura presedintie, #Donald Trump ironizat, #Donald Trump titluri ziare , #Stiri International