Clipul animat care arata cat de ridicole sunt legile pentru femeile din Arabia Saudita (Video)

Luni, 18 Iulie 2016, ora 15:11
1121 citiri
Clipul animat care arata cat de ridicole sunt legile pentru femeile din Arabia Saudita (Video)
Foto: Captura video Facebook/Human Rights Watch

Femeile din Arabia Saudita sunt nevoite sa suporte abuzuri cumplite din partea sotilor lor, fara protectie de la autoritatile statului, iar un nou clip animat, distribut de mii de oameni pe Internet, prezinta aceasta situatie dramatica.

Clipul, publicat pe Facebook de Human Rights Watch, arata o femeie saudita batuta de sot, care cere ajutorul autoritatilor. Acestea ii spun ca trebuie sa se impace cu barbatul bataus, iar femeia se intoarce acasa, unde este din nou abuzata, relateaza The Independent.

Femei cu burqa, acuzate in Arabia Saudita ca erau "seducatoare"

Desenul animat, care isi propune sa traga un semnal de alarma asupra controlului nefiresc pe care il au barbatii asupra femeilor, a fost redistribuit de peste 2.300 de ori si a adunat 8.400 de Like-uri in doar 12 ore.

Clipul a fost lansat dupa ce Human Rights Watch a publicat recent un raport despre sistemul din Arabia Saudita, in care barbatii actioneaza ca niste gardieni ai femeilor si care incalca grav drepturile ...citeste mai departe despre "Clipul animat care arata cat de ridicole sunt legile pentru femeile din Arabia Saudita (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#femei abuzate barbati Arabia Saudita, #femei Arabia Saudita , #Stiri International