Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cisco investeste in start-up-uri

Cisco investeste in start-up-uri


Cisco Investments, fondul de investitii al companiei de tehnologie Cisco, a anuntat ca a alocat inca 150 milioane de dolari, pentru urmatorii ani, prin care va finanta companiile de tehnologie aflate la inceputul activitatii.

Noile fonduri vor fi destinate investitiilor pentru accelerare procesului de dezvoltare de noi tehnologii, conform Cellular-News.

De aemenea, Cisco Investments a anuntat ca a facut investitii minore in mai multe companii, printre care se numara si star-up-urile Alchemist Accelerator, Ayla Networks si Evrything.

In prezent, Cisco are un portofoliu de active cu o valoare de piata de doua miliarde de dolari, aici fiind peste 80 de investitii directe la nivelul intregii piete.

Cisco Invesment intentioneaza sa accelereze dezvoltarea portofoliului de companii in care a investit prin conectarea acestora la resursele existente in reteaua sa de parteneri si clienti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1139 ori
Citeste mai multe desprecisco investitii investitii tehnologie