Ciolos merge in Canada sa ceara ridicarea vizelor pentru romani

Miercuri, 01 Iunie 2016, ora 23:23
2003 citiri
Ciolos merge in Canada sa ceara ridicarea vizelor pentru romani
Foto: Ziare.com

Prim-ministrul Dacian Ciolos a anuntat, miercuri, ca ar putea face o vizita peste circa doua saptamani in Canada, pentru a discuta eliminarea vizelor pentru cetatenii romani.

Dacian Ciolos a declarat, la Sofia, ca autoritatile canadiene ar trebui sa aiba un punct de vedere clar pana in toamna, subliniind ca, atunci cand s-a negociat acordul de liber schimb intre cele doua tari, "Canada si-a luat niste angajamente", informeaza News.ro.

"E foarte probabil ca la mijlocul lunii iunie eu sa fac o vizita la Ottawa (capitala Canadei - n.red.). Aveam o vizita programata mai de mult. Am confirmarea acceptului prim-ministrului Trudeau sa ne intalnim, o sa mai am acolo intalniri probabil si in Parlament, o sa fie contacte si cu membri ai Guvernului", a subliniat premierul.

Acesta a mentionat ca spera ca pana la sfarsitul anului sa existe un raspuns si o pozitie clara a autoritatilor canadiene cu privire la momentul in care vor fi ...citeste mai departe despre "Ciolos merge in Canada sa ceara ridicarea vizelor pentru romani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos vize romani Canada, #romani vize Canada, #ridicare vize Canada , #Stiri International