Cine-i atacatorul din tren? Spune ca n-ar fi terorist, ci doar un talhar

Sambata, 22 August 2015, ora 15:44
896 citiri
Cine-i atacatorul din tren? Spune ca n-ar fi terorist, ci doar un talhar
Fotp: Captura YouTube

Barbatul care a deschis focul intr-un tren de mare viteza, ce plecase din Olanda catre Franta, are 26 de ani, e marocan, iar in trecut a locuit in Spania si Franta.

Anul trecut, insa, el a calatorit in Siria, unde e posibil sa fi fost antrenat intr-o baza a Statului Islamic, scrie presa britanica. Din acest motiv, era in vederea a trei servicii secrete.

Atac armat in trenul Amsterdam - Paris: Cine sunt cei trei eroi care l-au imobilizat pe agresor (Video)

Predat politiei din Arras, acesta a fost transportat ulterior langa Paris, in Levallois-Perret, unde este chestionat in prezent. Autoritatile franceze nu au facut cunoscuta identitatea sa, insa presa spaniola afirma ca este vorba despre Ayoub El Qahzzani, relateaza The Telegraph.

Conform publicatiei, acesta a urcat in tren din statia Midi, in Bruxelles.

"Dat fiind profilul sau, dat fiind faptul ca a fost in Siria si dat fiind tipul de actiune pe care a incercat sa o comita, cred ca putem spune, fara prea mare indoiala, ...citeste mai departe despre "Cine-i atacatorul din tren? Spune ca n-ar fi terorist, ci doar un talhar" pe Ziare.com

#identitate atacator tren Franta, #atacator Franta Stat Islamic, #atac armat tren Amsterdam Paris, #eroi tren atacat , #Stiri International