Cine este Rex Tillerson, prietenul ultrabogat al lui Putin, pe care Trump l-a numit secretar de Stat

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 15:17
980 citiri
Cine este Rex Tillerson, prietenul ultrabogat al lui Putin, pe care Trump l-a numit secretar de Stat
Foto: ExxonMobil

Rex Tillerson, numit marti de Donald Trump in functia de secretar de Stat, are 64 de ani, nu are deloc experienta in ceea ce priveste politica externa, insa are legaturi cu multi dintre liderii lumii, chiar din tari care nu au o relatie tocmai buna cu SUA. Rusia este un prim exemplu in acest sens.

De-a lungul vremii, a incheiat afaceri din Europa pana in Asia si Orientul Mijlociu. Aceste relatii sunt din postura omului de afaceri si nu a diplomatului, subliniaza Fox News.

Omul de afaceri nu era un favorit la aceasta pozitie, pentru care mai erau in carti fostul primar al New York-ului, Rudy Giuliani, Mitt Romney sau senatorul Bob Corker. Romney a confirmat ca nu avea sa ocupe aceasta pozitie luni seara, intr-o postare pe Facebook.

Despre Tillerson, Trump afirma ca stapaneste perfect arta negocierii si ca este la curent cu geopolitica, trasaturi care sunt "relevante" pentru noua pozitie.

Tillerson i-a fost recomandat lui Trump de fostii secretari de Stat Condoleezza Rice si... citeste mai departe despre "Cine este Rex Tillerson, prietenul ultrabogat al lui Putin, pe care Trump l-a numit secretar de Stat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rex Tillerson avere, #Rex Tillerson secretar stat, #Trump numit Rex Tillerson, #Rex Tillerson ExxonMobil, #Rex Tillerson Putin Rusia , #Stiri International