Cine este omul din spatele lui Donald Trump

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 18:48
1143 citiri
Cine este omul din spatele lui Donald Trump
Foto: Arhiva Facebook/ Donald Trump

Ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner, este, se pare, unul dintre putinii oameni de la care acesta accepta sfaturi in campanie.

Jared Kushner, in varsta de 35 de ani, este investitor in imobiliare si proprietar de ziar. In 2009, el s-a casatorit cu fiica lui Donald Trump, Ivanka.

Acum, este unul dintre putinii oameni la care Trump apeleaza pentru sfaturi in cursa pentru nominalizarea la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie din partea Partidului Republican, spun cinci persoane apropiate de candidat, potrivit Reuters.

Kushner si-ar fi sfatuit socrul sa se comporte mai mult ca un candidat traditional, pentru a dezvolta relatii cu alti politicieni si cu donatorii, potrivit acelorasi surse.

Trump spune in schimb ca este propriul lui sfatuitor si ca nu se consulta decat cu cativa oameni, desi promite sa angajeze cele mai luminate minti ale tarii odata ce devine presedinte.

Donald Trump insista: daca aliatii nu platesc mai mult, sa se rupa NATO! Nici Arabia Saudita nu sta ...citeste mai departe despre "Cine este omul din spatele lui Donald Trump" pe Ziare.com

#Donald Trump ginere consilier, #Donald Trump Israel , #Stiri International