Cine este Dmitri Rogozin?

Marti, 13 Mai 2014, ora 08:42
1681 citiri
Cine este Dmitri Rogozin?

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, a fost implicat, in ultimele zile, intr-un razboi al declaratiilor cu presedintele roman, Traian Basescu, si a emis mai multe amenintari la adresa Romaniei, dupa ce tara noastra i-a interzis sa intre in spatiul sau aerian.

Numele lui Rogozin este putin cunoscut in Romania. Se stie ca este trimis special al presedintelui Vladimir Putin in Transnistria si ca are o retorica inflamata, nationalista, pe care si-o expune in special pe retelele de socializare.

Dmitri Olegovici Rogozin s-a nascut la Moscova la 21 decembrie 1963, in familia unui istoric al armatei sovietice. Are trei specializari: jurnalism, economie si un doctorat in filosofie, a studiat limba franceza intensiv si mai vorbeste italiana, spaniola si engleza.

Dupa caderea URSS, s-a inscris in partidul generalului Alexandr Lebedev, Congresul Comunitatilor Ruse. Dupa moartea lui Lebedev, la inceputul anilor 2000, Rogozin a ajuns la conducerea partidului, devenit "Rodina (patria mama - ...citeste mai departe despre "Cine este Dmitri Rogozin?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rogozin Romania amenintari, #Rogozin Basescu Romania , #Stiri International