Chivu si alte sute de mii de romani de elita

Vineri, 07 August 2015, ora 17:00
806 citiri
Chivu si alte sute de mii de romani de elita

S-a nascut in Romania, in 1980. A ajuns la Universitate, apoi a fost remarcat de o organizatie de elita din Olanda, care i-a facut o oferta de nerefuzat: sa il ajute sa creasca profesional, in competitie loiala cu multe alte talente si, poate, sa ajunga sa joace in liga campionilor. Cristian Chivu este un fotbalist de clasa.

Ca sa ajunga sa-si atinga potentialul, Cristian a plecat in Olanda la 18 ani. Cand a plecat, lumea a inteles ca s-a dus sa creasca profesional. Multi au apreciat ca a crescut si personal si era bine-cunoscut ca isi ajuta familia. Multi au crezut ca ajuta si Romania, prin imagine si caritate. Pe scurt, Chivu era in anii 2000 imaginea copilului roman bun si talentat, care ajunge departe. De ce atunci li se spune celor care merg la munca in afara Romaniei ca s-au vandut, ca isi lasa familia de izbeliste si tara in paragina? Pentru ca romanul se pricepe la fotbal.

Liga campionilor sau echivalentul nivel de varf exista nu numai in fotbal, ci in toate domeniile ...citeste mai departe despre "Chivu si alte sute de mii de romani de elita" pe Ziare.com

#romani profesionisti diaspora, #Chivu romani strainatate , #Stiri International