Chinezii inchid cel mai inalt pod de sticla din lume din cauza numarului mare de vizitatori

Sambata, 03 Septembrie 2016, ora 18:46
2948 citiri
Chinezii inchid cel mai inalt pod de sticla din lume din cauza numarului mare de vizitatori
Foto: Captura YouTube

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume, inaugurat acum doua saptamani in China, a fost inchis din cauza numarului mare de vizitatori.

Autoritatile din parcul Zhangjiajie, unde podul de 430 de metri se intinde deasupra unui canion, la o inaltime de 300 de metri, au anuntat ca inchid obiectivul turistic, din cauza "nevoii urgente de imbunatatiri".

In anuntul facut joi, nu s-a precizat cand ar putea fi redeschisa atractia. Vizitele vor mai fi permise pana luni, pentru a lasa un ragaz agentiilor de turism care au vandut deja pachete incluzand traversarea podului.

Structura uriasa nu a fost proiectata sa suporte mai mult de 8.000 de vizitatori zilnic, insa numarul cererilor era de zece ori mai mare, au mai spus autoritatile chineze, care au negat insa ca ar fi aparut vreo problema la obiectivul turistic.

Masura a starnit nemultumirea celor care isi aranjasera deja o vizita in parcul Zhangjiajie, cunoscut si ca loc de filmare al peliculei ...citeste mai departe despre "Chinezii inchid cel mai inalt pod de sticla din lume din cauza numarului mare de vizitatori" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pod de sticla China , #Stiri International