China le cere americanilor sa inceteze cu amenintarile la adresa Coreei de Nord

Sambata, 16 Septembrie 2017, ora 12:19
1053 citiri
China le cere americanilor sa inceteze cu amenintarile la adresa Coreei de Nord
Foto: Arhiva Pixabay

Ambasadorul Chinei la Washington a cerut SUA sa se abtina de la amenintari la adresa Coreei de Nord, care a lansat in urma cu o zi o alta racheta ce a survolat Japonia si a cazut in Oceanul Pacific.

"Sincer, cred ca SUA ar trebui sa faca... mult mai mult acum astfel incat sa fie o cooperarea internationala reala efectiva pe aceasta problema", a declarat ambasadorul Cui Tiankai, in cadrul unui eveniment organizat la ambasada, relateaza Reuters.

"Ar trebui sa se abtina sa mai formuleze alte amenintari. Ei ar trebui sa faca mai multe eforturi pentru a gasi modalitati efective de reluare a dialogului si a negocierilor", a afirmat el cu referire la americani.

Coreea de Nord a efectuat un nou test cu racheta, care a survolat Japonia, cazand la circa 2.200 km distanta de Capul Erimo de pe insula Hokkaido.

Phenianul a raspuns in acest fel la a opta serie de sanctiuni votate in unanimitate de Consiliul de Securitate al ONU, luni, la New York, dupa ultimul test nuclear nord-coreean efectuat la 3 septembrie.

Citeste si Exista o optiune militara pentru Coreea de Nord! Trump are intalniri la cel mai inalt nivel cu Sudul si JaponiaTrump: Noile sanctiuni impotriva Coreei de Nord sunt nimic fata de ce trebuie sa se intampleNATO cere un "raspuns mondial" la racheta lansata de Coreea de Nord ...citeste mai departe despre "China le cere americanilor sa inceteze cu amenintarile la adresa Coreei de Nord" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Coreea de Nord China amenintari SUA , #Stiri International