Cheia unei campanii de succes in America? Cum a reusit Donald Trump sa nauceasca o lume intreaga

Sambata, 28 Mai 2016, ora 14:13
2756 citiri
Cheia unei campanii de succes in America? Cum a reusit Donald Trump sa nauceasca o lume intreaga
Foto: Facebook / Donald Trump

Donald Trump, potential candidat al Partidului Republican la alegerile prezidentiale din SUA, a avut o campanie electorala nonconformista, alimentata din belsug cu teorii ale conspiratiei, care au avut mare priza la public.

Prima a fost legata de autenticitatea certificatului de nastere al lui Barack Obama, dar au urmat multe altele, preluate cu harnicie de tabloide sau in diverse colturi obscure ale Internetului, comenteaza Business Insider.

Publicatia face o scurta trecere in revista a speculatiilor cu care Trump si-a condimentat campania electorala spre stupoarea criticilor sai, care au subliniat in repetate randuri ca acesta este un comportament periculos pentru un prezumtiv candidat la presedintia Statelor Unite.

De exemplu, in ajunul alegerilor primare din Indiana, Trump a incercat sa submineze credibilitatea rivalului sau Ted Cruz sustinand nici mai mult, nici mai putin ca tatal lui, Rafael Cruz, ar fi fost fotografiat in anii '60 distribuind pliante pro-Fidel Castro in ...citeste mai departe despre "Cheia unei campanii de succes in America? Cum a reusit Donald Trump sa nauceasca o lume intreaga" pe Ziare.com

#Trump teorii conspiratiei SUA, #Donald Trump campanie SUA , #Stiri International