Charlie Hebdo, noi caricaturi controversate - cum este ilustrat baietelul sirian inecat

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 18:34
909 citiri

Publicatia satirica franceza Charlie Hebdo provoaca din nou controverse, dupa publicarea unor caricaturi care batjocoresc raspunsul tarilor europene predominant crestine la valul de imigranti din tarile predominant musulmane afectate de razboaie.

In cel mai recent numar al sau, publicatia a atras atentia din nou, precum si critici pe retelele sociale, scrie agentia Reuters.

Charlie Hebdo, o noua controversa: Caricatura cu victimele avionului prabusit in Oceanul Indian

Unul dintre desene infatiseaza o imagine sfasietoare a lui Aylan Kurdi, baietelul sirian inecat, al carui corp a ajuns pe una dintre plajele din Turcia, dupa o incercare esuata de traversare a marii cu barca, de catre familia sa, din Siria in Grecia.

Desenul din Charlie Hebdo arata un copil in pantaloni scurti si tricou, cu fata in jos pe tarmul marii, langa un panou ...citeste mai departe despre "Charlie Hebdo, noi caricaturi controversate - cum este ilustrat baietelul sirian inecat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Charlie Hebdo caricatura baietel sirian, #Charlie Hebdo refugiati, #Charlie Hebdo caricatura imigranti , #Stiri International