Centru de refugiati din Germania, incendiat din cauza unei dispute legate de Ramadan

Vineri, 10 Iunie 2016, ora 09:33
904 citiri
Centru de refugiati din Germania, incendiat din cauza unei dispute legate de Ramadan
Foto: Twitter/ Tennessee GOP

Incendiul devastator izbucnit marti la un centru de refugiati din Dusseldorf a fost provocat de doi dintre locatari, un marocan si un algerian, suparati ca nu se schimba programul meselor in luna Ramadanului.

De la o saltea aprinsa cu ajutorul unei substante inflamabile, o intreaga hala care adapostea 282 de refugiati, majoritatea din Siria, Irak, Afganistan si tari nord-africane, a fost complet distrusa, relateaza The Telegraph.

Un marocan si un algerian, amandoi de 26 de ani, au fost arestati, fiind suspectati ca au provocat incendiul in centrul Crucii Rosii.

6 refugees arrested after blaze at #Duesseldorf asylum home https://t.co/0hDIQdxYPz pic.twitter.com/8zMNW2SfnK- The Local Germany (@TheLocalGermany) June 8, 2016

Potrivit informatiilor date de procurori, un conflict mai vechi mocnea in centru, care adaposteste si musulmani, si crestini.

In perioada Ramadanului (6 iunie - 5 iulie anul acesta), in care musulmanii tin post din zori pana dupa apusul soarelui, ...citeste mai departe despre "Centru de refugiati din Germania, incendiat din cauza unei dispute legate de Ramadan" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#incendiu centru refugiati Germania , #Stiri International