Cele mai scumpe panouri de semnalizare: Cat au platit pentru un mesaj politicos

Sambata, 18 Ianuarie 2014, ora 09:20
1242 citiri
Cele mai scumpe panouri de semnalizare: Cat au platit pentru un mesaj politicos
Foto: Factroom

Cele mai costisitoare panouri de semnalizare din Europa au fost instalate in Scotia si au costat 400.000 de dolari. Daca mai adaugam si informatia ca respectivele panouri nu s-au dovedit nici macar necesare, inseamna ca tacamul este complet.

Poblema pleaca de la panourile vechi, care existau la toate punctele de intrare in Scotia si pe care se putea citi "Cea mai buna tara mica din lume". Fara indoiala ca panoul vroia sa-i transmita turistului ceva din proverbialul simt al umorului, care nu le lipseste localnicilor. Poate ca reusea.

Dar, recent, autoritatilor locale li s-a parut ca nu de simtul umorului este nevoie, ci de politete, ceea ce este cu totul altceva. Ca urmare, au fost comandate alte panouri de semnalizare, pe care s-a inscriptionat "Welcome to Scotland", adica "Bine ati venit in Scotia", informeaza Factroom.

Dupa obiceiul locului, tablitele sunt bilingve, purtand inscriptionat acelasi lucru si in limbaj local: ...citeste mai departe despre "Cele mai scumpe panouri de semnalizare: Cat au platit pentru un mesaj politicos" pe Ziare.com

#Loch Ness Scotia, #Loch Ness monstru, #castele fantome, #Scotia fantome, #Dacula Romania , #Stiri International