Cele mai influente personalitati din lume in 2016: De la DiCaprio si Zuckerberg la sefa FMI, Hollande si Trump

Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 09:57
1084 citiri
Cele mai influente personalitati din lume in 2016: De la DiCaprio si Zuckerberg la sefa FMI, Hollande si Trump
Foto: Facebook/Angela Merkel

Directorul Fondului Monetar International (FMI), Christine Lagarde, presedintele francez, Francois Hollande, precum si actorul american Leonardo DiCaprio, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, sau vedeta TV Caitlyn Jenner se numara printre personalitatile cele mai influente din lume in anul 2016.

Lista cu 100 de nume a fost intocmita de revista Time, relateaza AFP. Publicatia nu a realizat un clasament, ci prezinta un amestec eclectic de personalitati si celebritati internationale si de persoane mai putin cunoscute.

"De la fiecare dintre ei putem invata cate ceva", conform redactorilor revistei Time, care considera ca persoanele nominalizate "reprezinta, intr-un mod sau in altul, progresul".

Fiecare personalitate este caracterizata sumar de o alta personalitate, niciodata de un ziarist, conform regulilor de intocmire a listei. Lista este impartita in cinci categorii: pionieri, giganti, artisti, lideri si simboluri.

Top 10 personalitati in 2015: Angela Merkel e mai tare ca ...citeste mai departe despre "Cele mai influente personalitati din lume in 2016: De la DiCaprio si Zuckerberg la sefa FMI, Hollande si Trump" pe Ziare.com

#personalitati influente 2016, #influenta Merkel, #influenta DiCaprio , #Stiri International