Cele 9 esecuri majore ale lui Putin si moartea Noii Rusii

Duminica, 19 Octombrie 2014, ora 12:06
1393 citiri
Cele 9 esecuri majore ale lui Putin si moartea Noii Rusii

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat recent intoarcerea a circa 17.000 de soldati de la granita cu Ucraina la bazele lor militare, ceea ce ne duce cu gandul la rezultatele "oribile" pe care le-a obtinut in estul separatist.

O spune Borin Nemtsov, un politician rus din Opozitie, citat de Euromaidan Press. Potrivit acestuia, Kremlinul a incheiat proiectul Noua Rusie, regiune care ar fi urmat, dupa cum sustin analistii, sa cuprinda Donetk si Luhansk.

"Putin a ordonat intoarcerea a 17.600 de militari la bazele lor permanente. Putem trage anumite concluzii din asta. Sunt oribile. Niciunul dintre obiectivele stabilite de Putin nu a fost atins", a subliniat politicianul rus, care a enumerat cele noua esecuri ale liderului de la Moscova.

1. A vrut sa lege Ucraina de Rusia, sa o determine sa adere la Uniunea Vamala Eurasiatica si a obtinut exact opusul: Ucraina a ales drumul european si nu se va intoarce niciodata in sfera ...citeste mai departe despre "Cele 9 esecuri majore ale lui Putin si moartea Noii Rusii" pe Ziare.com

#Vladimir Putin esec, #Vladimir Putin esec Ucraina, #Vladimir Putin Ucraina, #Vladimir Putin Noua Rusie , #Stiri International