Cea mai populara zona de la Cernobil e o minciuna. Cum a ajuns sa fie exploatata ca sa faca milioane de dolari

Sambata, 30 Decembrie 2017, ora 21:01
1357 citiri
Cea mai populara zona de la Cernobil e o minciuna. Cum a ajuns sa fie exploatata ca sa faca milioane de dolari

Dezastrul de la Cernobil va ramane ca o pata neagra in istoria omenirii, asta e clar. Cateva imagini, insa, iti arata ca locurile din apropierea centralei nu sunt atat de sinistre, scriu cei de la Playtech.ro.

Pripiat, odata un oras de 40.000 de oameni, este la o distanta foarte mica de Cernobil, in interiorul zonei de excludere. Cernobil, locul celui mai mare dezastru nuclear din istorie este acum o destinatie turistica, ceea ce naste un semn mare de intrebare: daca oamenii se aventureaza sa viziteze locul sinistru, cat de adevarate sunt fotografiile din online cu locul exploziei?

Turistii pot cumpara suveniruri din acest loc, deci este clar ca nici cele mai grave dezastre tehnologice ale omenirii, care au ucis mii de oameni si au afectat sute de mii, nu poate scapa de comert. Excursiile spre Cernobil exista de peste 15 ani si ofera o viziune fascinanta intr-un capitol intunecat al istoriei noastre colective, dar si oportunitati de fotografiere.

Vezi cum a ajuns Cernobil sa fie exploatat doar ca sa faca bani pe seama turistilor! ...citeste mai departe despre "Cea mai populara zona de la Cernobil e o minciuna. Cum a ajuns sa fie exploatata ca sa faca milioane de dolari" pe Ziare.com

#Cernobil dezastru nuclear, #turism Cernobil radioactivitate , #Stiri International