Ce vor romanii de la UE: Sa faca mai multe in lupta cu terorismul si combaterea somajului

Vineri, 01 Iulie 2016, ora 17:26
1019 citiri
Ce vor romanii de la UE: Sa faca mai multe in lupta cu terorismul si combaterea somajului
Foto: Arhiva Ziare.com

Lupta impotriva terorismului si combaterea somajului sunt domeniile in care UE ar trebui sa intervina mai mult, considera majoritatea romanilor, dar si ceilalti cetateni ai statelor membre, potrivit celui mai recent sondaj Eurobarometru, publicat vineri si comandat de catre Parlamentul European.

In cadrul cercetarii, cetatenii din UE, inclusiv romanii, au fost intrebati daca ei considera ca in anumite domenii, 15 la numar, sunt necesare mai multe sau mai putine actiuni comune la nivel european.

"Majoritatea romanilor considera ca UE ar trebui sa intervina mai mult in toate cele 15 domenii despre care au fost chestionati, in special in combaterea somajului (82%) si lupta impotriva terorismului (82%), in lupta impotriva evaziunii fiscale (79%) si in abordarea migratiei (75%) ", se precizeaza intr-un comunicat al Parlamentului European remis Ziare.com.

Totusi, doar 19% dintre participantii romani la studiu au spus ca riscul unui atac terorist este ridicat in tara noastra, in timp ...citeste mai departe despre "Ce vor romanii de la UE: Sa faca mai multe in lupta cu terorismul si combaterea somajului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romani asteptari UE, #romani terorism UE, #Eurobarometru romani , #Stiri International