Ce urmeaza dupa JAI: Vor accepta tarile UE cei 120.000 de imigranti suplimentari?

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 07:53
776 citiri

Comisia Europeana "va continua sa convinga" toate tarile din UE sa primeasca 120.000 de imigranti suplimentari, a declarat prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, la finalul reuniunii extraordinare a Consiliului Justitie si Afaceri Interne de la Bruxelles.

"Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a avut discutii cu multi dintre liderii tarilor membre ale UE, iar noi cei de la Comisia Europeana vom continua sa convingem toate tarile ca aceasta este cea mai buna solutie si ca nu putem pierde timpul", a spus Timmermans, informeaza agentia de presa TASS.

Statele membre ale UE, reunite luni la Bruxelles la nivel de ministri de Interne, nu au reusit sa ajunga la un "acord unanim" cu privire la repartizarea obligatorie a 120.000 de refugiati suplimentari, pentru a face fata crizei imigratiei, a anuntat presedintia luxemburgheza a Consiliului UE, citata de agentiile de presa internationale.

Ministrii de Interne ai tarilor din UE au adoptat doar o ...citeste mai departe despre "Ce urmeaza dupa JAI: Vor accepta tarile UE cei 120.000 de imigranti suplimentari?" pe Ziare.com

#JAI imigranti suplimentari, #Comisia Europeana imigranti, #imigranti JAI , #Stiri International