Ce spune viitorul consilier pe securitate al lui Trump despre Romania si rolul ei in NATO

Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 13:49
764 citiri

Michael T. Flynn, viitorul consilier pentru securitate nationala al presedintelui-ales al Statelor Unite, Donald Trump, a apreciat angajamentul Romaniei si rolul ei in NATO si in regiune, intr-o convorbire telefonica cu ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior.

Flynn a spus ca NATO ramane o alianta fundamentala pentru SUA, in care toti aliatii trebuie sa contribuie pentru beneficiul comun. Viitorul consilier pentru securitate nationala al lui Trump a acceptat invitatia adresata de diplomatul roman, de a vizita tara noastra.

In cadrul convorbirii, ambasadorul nostru l-a felicitat pe Flynn pentru pozitia pe care o va ocupa si l-a asigurat de sprijinul ferm al Romaniei pentru noua administratie.

"Romania este un aliat stabil si sigur al Statelor Unite care contribuie consistent la actiunile de combatere a ...citeste mai departe despre "Ce spune viitorul consilier pe securitate al lui Trump despre Romania si rolul ei in NATO" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#consilier Trump Romania NATO, #consilier securitate Trump declaratii Romania, #George Maior consilier securitate Trump , #Stiri International