Ce s-a discutat la reuniunea sefilor de stat din regiune, la care a participat si Basescu

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 08:59
1032 citiri
Ce s-a discutat la reuniunea sefilor de stat din regiune, la care a participat si Basescu

Presedintele polonez Bronislaw Komorowski a declarat marti ca doborarea avionului de pasageri al Malaysia Airlinesc in zona controlata de rebelii din estul Ucrainei subliniaza nevoia ca NATO sa-si intareasca apararea pe flancul estic.

In cadrul reuniunii sefilor de stat din Europa Centrala si de Est, care a avut loc marti la Varsovia si la care a participa si presedintele Traian Basescu, liderul polonez a descris doborarea avionului drept un act terorist, arata agentia Associated Press, citata de Houston Chronicle.

De asemenea, Komorowski a precizat ca incidentul de joi ar trebui sa mobilizeze tarile central si est-europene pentru gasirea de cai in vederea sporirii apararii, incurajand liderii din regiune sa mareasca bugetele destinate apararii.

La reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est, de la Varsovia, au participat presedintii Poloniei, Romaniei, Bulgariei, Ungariei, Cehiei, ...citeste mai departe despre "Ce s-a discutat la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est, la care a participat si Basescu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Basescu reuniune Polonia, #presedinte Polonia NATO, #NATO Rusia Ucraina , #Stiri International