Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce astept de la presedintele Statelor Unite

Ce astept de la presedintele Statelor Unite
1. Sa creasca bugetul pentru inarmare. Lumea a ajuns intr-un moment de instabilitate. Rusia, RP Chineza si Coreea de Nord dezvolta arme de distrugere in masa. Statele Unite sunt singura putere, in acest moment, care li se poate opune eficient. (Avantaj Trump)

2. Sa incheie sarada "comertului liber" cu China comunista. Acesta este un stat tiranic, care polueaza la scara planetara, nu respecta proprietatea intelectuala, ocupa Tibetul, permite regimului de la Phenian sa eludeze sanctiunile internationale si ignora o decizie a Curtii Permanente de Arbitraj de la Haga in timp ce isi extinde dominatia in Pacific. (Avantaj Trump)

3. Sa reduca impozitele. (Avantaj Trump)

4. Sa reduca "programele sociale". (Avantaj Trump)

5. Sa numeasca judecatori conservatori la Curtea Suprema, care sa nu isi foloseasca functia in scopul promovarii unei agende sociale radicale. (Avantaj Trump)

6. Sa adopte o linie dura fata de Rusia, inclusiv sanctiuni indreptate impotriva sectoarelor financiar ...citeste mai departe despre "Ce astept de la presedintele Statelor Unite" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 621 ori