Ce ar face romanii daca ar veni 100 de mii de migranti peste ei? "The brexiteers" nu vor depune armele Interviu

Miercuri, 22 Iunie 2016, ora 08:58
895 citiri
Ce ar face romanii daca ar veni 100 de mii de migranti peste ei? "The brexiteers" nu vor depune armele Interviu
Foto: Facebook/Petru Clej

Optiunea pentru si cea impotriva Brexit-ului sunt la egalitate statistica, insa tendinta este de urcare pentru ramanerea in UE, potrivit ultimelor sondaje de opinie din Marea Britanie. Dar un vot pentru ramanere nu ar rezolva decat temporar problema, daca electoratul britanic a obtinut acest referendum si in alte parti se poate intampla la fel, avertizeaza de la Londra jurnalistul independent Petru Clej, fost redactor sef al BBC Romania.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, Petru Clej a explicat motivele pentru care in acest moment optiunea pentru care britanicii ar putea alege sa nu paraseasca UE, dar si motivele pentru care britanicii au ajuns la acest referendum: "Serviciul national de sanatate si scolile sunt asaltate de est-europeni (...) In Marea Britanie o promisiune electorala conteaza si daca nu o indeplinesti esti pedepsit crunt in alegerile viitoare".

Petru Clej a explicat si efectele pe care acest referendum le poate avea pentru romanii care muncesc in Marea Britanie, ...citeste mai departe despre "Ce ar face romanii daca ar veni 100 de mii de migranti peste ei? "The brexiteers" nu vor depune armele Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#referednum Brexit Marea Britanie UE, #Petru Clej jurnalist Londra , #Stiri International