Cati bani ar fi costat asasinarea lui Nemtov - frumoasa ucraineanca a fost complice?

Luni, 02 Martie 2015, ora 08:05
985 citiri
Cati bani ar fi costat asasinarea lui Nemtov - frumoasa ucraineanca a fost complice?
Foto: Twitter/Boris Nemtov

Asasinarea lui Boris Nemtov, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Vladimir Putin, continua sa nasca dezbateri aprinse, in conditiile in care ucigasii nu au fost inca prinsi de politia rusa.

Alexander Olegin, un veteran al Directoratului impotriva Crimei Organizate (GUBOP) din Ministerul de Interne al Rusiei, a vorbit despre uciderea lui Nemtov, estimand ca pretul platit ar fi putut ajunge la 5 milioane de dolari, conform Komsomolskaia Pravda.

"O astfel de crima ar fi putut costa 5 milioane de dolari, insa intermediarii nu cred ca au primit mai mult de 200 de mii. Este insa o suma destul de mare pentru uciderea unui om care de multe ori se plimba pe jos, singur si nepazit. In costuri au fost incluse furtul unei masini, armele achizitionate (circa 10 mii de dolari) si alte cheltuieli mici", a spus Olegin.

Cuvintele care i-au provocat moartea? Interviul acordat de Nemtov cu cateva minute inainte sa fie impuscat

Acesta a garantat ca uciderea lui Nemtov nu a fost o ...citeste mai departe despre "Cati bani ar fi costat asasinarea lui Nemtov - frumoasa ucraineanca a fost complice?" pe Ziare.com

#Boris Nemtov ucis, #Boris Nemtov impuscat, #Boris Nemtov asasinat, #pret crima Boris Nemtov , #Stiri International