Cat de usor e sa obtii un pasaport sirian fals

Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 08:21
881 citiri
Cat de usor e sa obtii un pasaport sirian fals
Foto: Twitter/Gustaveisfrench

In ciuda atentatelor sangeroase din Paris, soldate cu 129 de morti, oricine isi poate procura un pasaport fals de pe Facebook sau alte retele sociale, iar asta cu mai putin de 1.000 de dolari.

Este foarte usor sa obtii un astfel de document falsificat. O demonstreaza si faptul ca autoritatle franceze au gasit langa trupul unui terorist kamikaze, care s-a aruncat in aer pe strazile Parisului, un pasaport sirian fals, potrivit Al Jazeera.

Sa pui pana pe un pasaport sirian fals nu pare a fi prea difici in Istanbul, de exemplu, un oras in care ajung numerosi refugiati din Siria si Irak.

Pe Facebook, Twitter si alte retele de socializare se gasesc numeroase postari si reclame care le ofera refugiatilor de orice nationalitate pasapoare siriene, certificate de nastere, permise auto recunoscute international, chiar si diplome de facultate.

O astfel de reclama pe Facebook ii roaga pe cei interesati sa ia legatura, prin intermediul aplicatiei WhatsApp, cu cel care se ocupa de vazarea ...citeste mai departe despre "Cat de usor e sa obtii un pasaport sirian fals" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pasaport sirian simplu obtinut, #pasaport sirian Paris , #Stiri International