Cat de normala mai poate fi viata dupa ce traiesti teroarea mortii oricand si oriunde - reportaj din Bruxelles

Joi, 07 Aprilie 2016, ora 12:17
1100 citiri
Cat de normala mai poate fi viata dupa ce traiesti teroarea mortii oricand si oriunde - reportaj din Bruxelles
Foto: Ziare.com

Bruxelles-ul incearca sa revina incet la viata dinaintea atentatelor. Atmosfera este tensionata si inima Europei - odinioara un oras vibrant si tolerant - pare mai degraba acum gri si militarizata.

Memorialul din Piata Bursei aminteste de ziua tragica de 22 martie si de victimele care si-au pierdut viata in cele trei explozii care au zguduit capitala belgiana.

Foto: Ziare.com

La mai bine de doua saptamani de la tragedie, lumanarile ard continuu. Sutele de buchete de flori, drapelele, jucariile din plus, scrisorile si mesajele lasate in fata Bursei sunt toate o expresie a tristetii si solidaritatii.

Pe asfalt, sunt scrise cu creta mesaje de pace si de solidaritate, precum "Islamul nu este terorism", "Sa ramanem uniti", "Dragoste pentru Bruxelles", "Imaginati-va o lume traind in pace" (versurile piesei lui John Lenon, "Imagine"), "Bruxelles este in noi toti".

Foto: Ziare.com

Strazile sunt intesate de masini de politie, soldatii inarmati cu mitraliere patruleaza ...citeste mai departe despre "Cat de normala mai poate fi viata dupa ce traiesti teroarea mortii oricand si oriunde - reportaj din Bruxelles" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#reportaj Bruxelles atentate , #Stiri International