Salariu de europarlamentar - Cat si-au sporit averea Daciana Sarbu, Monica Macovei sau Adina Valean

Duminica, 19 Ianuarie 2014, ora 08:29
3853 citiri
Salariu de europarlamentar - Cat si-au sporit averea Daciana Sarbu, Monica Macovei sau Adina Valean
Foto: Facebook/Daciana Sarbu

Functia de europarlamentar - pentru care alegerile se vor desfasura in luna mai - aduce aproape 100.000 de euro pe an, suma la care se adauga multe alte beneficii.

Astfel, conform Digi24, la aceasta suma se adauga 300 de euro pe zi pentru prezenta la reuniunile oficiale ale Parlamentului european si 4.000 de euro pe luna pentru cheltuielile cabinetului de europarlamentar. Exista insa si diurna pentru cazare, transport si masa.

Pe vremea cand era europarlamentar, George Becali declara insa: "Mie-mi place luxul. Acolo, scaune de plastic de 10 euro, mese de plastic de 3 euro. Nu-mi place!".

In 2009, cand a intrat in Parlamentul European, Daciana Sarbu avea o datorie la banca de 220.000 de euro si ...citeste mai departe despre "Salariu de europarlamentar - Cat si-au sporit averea Daciana Sarbu, Monica Macovei sau Adina Valean" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#salariu europarlamentar, #averi europarlamentari Romania, #beneficii europarlamentar, #castiguri parlament european, #Monica Macovei avere, #Dacian Sarbu avere , #Stiri International