Casele VIP, scoase la vanzare. Vezi cat costa resedinta lui Harrison Ford

Marti, 02 August 2011, ora 16:49
2600 citiri
Casele VIP, scoase la vanzare. Vezi cat costa resedinta lui Harrison Ford

Casele unor vedete importante sunt scoase la vanzare si isi asteapta, in continuare, cumparatorii. De la vila lui Harrison Ford si luxoasa resedinta a cantaretului Sean "Diddy" Combs, pana la cochetul ansamblu rezidential detinut de Elizabeth Taylor, toate reflecta succesul proprietarilor si au un pret pe masura facilitatilor si confortului oferit.

Poti cumpara un ceas Rolex Submariner, modelul 55XX, cu mai putin de 5000 de dolari, dar daca acelasi ceas a fost purtat de actorul Steve McQueen, costul poate depasi un sfert de milion de dolari.

Un alt exemplu oferit de Forbes consta in vanzarea trabucului pe care se presupune ca l-a fumat, partial, fostul presedinte american, JFK. La  licitatie, trabucul s-a vandut cu mai mult de jumatate de milion de dolari americani.

Cu alte cuvinte, intr-o lume obsedata de celebritati, casele vedetelor pot avea preturi exorbitante fara ca tariful astronomic sa fie contestat intr-un fel.

Casele vedetelor sunt in continuare scoase la vanzare, iar pretul, format din cate 8 sau 9 cifre pare surprinzator de accesibil pentru cumparatorii premium care isi doresc o locuinta VIP.

Bing Crosby este unul dintre artistii cu cele mai mari incasari din lume, in conditiile in care a reusit sa vanda mai mult de jumatate de miliard de albume. De asemenea, a jucat in multe filme si a primit, pentru performanta sa, Oscarul pentru cel mai bun actor, premiul  Grammy pentru „Global Achivement” si este fericitul posesor a trei stele pe bulevardul Celebritatilor, din Hollywood.

Conacul sau, desfasurat pe o suprafata de 2 acri, in apropierea Lacului Touluca, din Los Angeles, poate fi cumparat, pentru un pret „modic” de 4.795.000 de dolari.

Luxoasa resedinta are sase dormitoare, un apartament cu baie placata in marmura si sistem asemanator cu cele intalnite in saune, o sala de biliard, doua case pentru oaspeti, fiecare dintre ele cu propria sa baie si doua dormitoare separate de restul casei, pentru mai multa intimitate.

Harrison Ford, considerat de criticii de film unul dintre cei mai valori actori din lume, a inregistrat castiguri de aproximativ 10 miliarde de dolari datorita box office-ului. A fost personajul principal in doua dintre cele mai valoroase francize din toate timpurile: trilogia Star Wars si seria Indiana Jones.

Ford locuieste in „paradisul miliardarilor”, din Jackson, dar detine si un penthouse in Chelsea, cu 11 camere, toate dotate cu sistem de incalzire prin podea. Resedinta este dotata cu lift securizat si are si un bucatar specializat in meniuri gourmet. Proprietatea este scoasa la vanzare pentru 16 milioane de dolari.

O alta resedinta, scoasa la vanzare si locuita de una dintre cele mai indragite vedete de la Hollywood, este proprietatea lui Elizabeth Taylor. Aceasta a castigat un Oscar pentru cea mai buna actrita si a jucat alaturi de sotul sau in 11 filme de succes. Printre acestea se numara ,,Cleopatra” si ,,Who’s afraid of Virginia Woolf?”.

Mai mult decat o actrita, Elizabeth Taylor a fost un exemplu de rafinament si de bun-gust. Resedinta sa din Bel Air a fost scoasa la vanzare, pentru prima data, pe piata imobiliara, de cand a fost cumparata de actrita, in 1981. Complexul are vedere catre Los Angeles, numeroase apartamente, o piscina decorata cu mozaic, cu sauna si dusuri.

In plus, ansamblul este inconjurat cu o gradina uluitoare, formata din mai multe sectoare, printre care merita amintite iazul cu pesti din specia koi, portiunea de jungla si sutele de metri de alei umbrite de tufe de trandafiri. Pretul cerut pentru aceasta proprietate se ridica la 8,6 milioane de dolari.

Sean „Diddy” Combs este una dintre cei mai productive vedete de la Hollywood, indiferent de numele de scena pe care si-l alege. De-a lungul timpului, acesta a inregistrat succese rasunatoare, atat pentru melodiile cantate, cat si pentru prestanta sa ca actor.

Din postura de producator muzical sau ca designer vestimentar, Sean Combs a inregistrat la fel de mult profit. Casa din New Jersey a fost scoasa la vanzare, pentru 13,5 milioane de dolari. Resedinta include 17 camere, o casa de oaspeti, o piscina mai mult decat incapatoare si un teren de tenis.

Ferma Beaver Dam, proiectata de insusi Kenny Rogers, reprezinta doar un exemplu de succes din cariera artistului. Rogers a vandut proprietatea in 2003, iar in prezent aceasta este administrata ca o statiune privata, de tip boutique.

Localizata in Atena, resedinta are gradini, trasee pentru drumetii, un lac de 30 de hectare, o casa separata cu propriu sau lac, piscine la fiecare pas, o sala de cinematograf, doua sali de sport, un conac urias si un club privat de golf, cu nu mai putin de 18 terenuri.

Pretul pentru proprietatea scoasa din nou la vanzare, se ridica la 20 de milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#case vanzare, #resedinta vanzare vip, #top case , #Stiri International