Casa Alba spune ca Trump stia ca Rusia se implica in alegeri in favoarea sa. Putin ar fi intervenit personal

Joi, 15 Decembrie 2016, ora 08:38
829 citiri
Casa Alba spune ca Trump stia ca Rusia se implica in alegeri in favoarea sa. Putin ar fi intervenit personal
Foto: Facebook/Donald Trump

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, era "evident constient" ca Rusia s-a implicat in alegeri in favoarea sa, sustine Casa Alba, in timp ce oficiali din serviciile de securitate americane spun ca Vladimir Putin a luat parte "personal" la atacul informatic.

"Existau dovezi serioase care se cunoasteau cu mult timp inainte de alegeri, iar in multe cazuri chiar inainte de octombrie, despre campania lui Trump in Rusia, inclusiv apelul candidatului republican ca Rusia sa-l atace informatic pe adversarul sau (Hillary Clinton) ", a declarat un purtator de cuvant al Casei Albe, Josh Earnest, citat de CNN.

Aceste lucruri pot fi "un indiciu ca era evident constient si a tras concluzia, pe baza a cine stie ce informatii si surse disponibile pentru el, ca Rusia s-a implicat, iar implicarea sa avea un impact negativ asupra campaniei adversarului sau", a mai spus Earnest.

Totodata, oficiali din serviciile de securitate americane sustin ca presedintele rus Vladimir Putin s-a "implicat ...citeste mai departe despre "Casa Alba spune ca Trump stia ca Rusia se implica in alegeri in favoarea sa. Putin ar fi intervenit personal" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump stia Rusia favoarea sa, #Putin implicat personal alegeri SUA , #Stiri International