Casa Alba nu are 30 de milioane de dolari pentru parada ceruta de Trump

Joi, 15 Februarie 2018, ora 15:07
988 citiri
Casa Alba nu are 30 de milioane de dolari pentru parada ceruta de Trump
Foto: Twitter/Donald J. Trump

Mick Mulvaney, directorul de buget al Casei Albe, sustine ca parada militara ceruta de presedintele american Donald Trump ar putea costa 30 de milioane de dolari.

In cadrul audierilor din Congres, Mulvaney a spus ca parada ar costa intre 10 si 30 de milioane de dolari, in functie de dimensiunea sa si de tehnica militara care va fi folosita.

Mick Mulvaney a mai precizat ca Administratia de la Washington nu are prevazut un buget pentru acest eveniment, astfel incat Congresul trebuie sa puna la dispozitie fondurile necesare.

Donald Trump a cerut organizarea paradei militare luna trecuta la intalnirea pe care a avut-o cu vicepresedintele Mike Pence, seful de cabinet al Casei Albe, John Kelly, secretarul Apararii, Jim Mattis, si seful Statului Major, Joseph Dunford.

Ideea a fost criticata atat de democrati, cat si de republicani din cauza eventualelor conotatii autoritariste sau patriotarde.

In luna iulie a anului trecut, Trump a participat la Paris la o parada militara la care soldati americani si francezi au defilat impreuna pentru a marca 100 de ani de la intrarea Statelor Unite in Primul Razboi Mondial si Ziua Nationala a Frantei.

Ultima parada militara desfasurata la Washington a avut loc in anul 1991.

Trump vrea sa-si faca propria parada militara cum a vazut la Paris (Video)Inspirat de ce a vazut la Paris, Trump vrea o parada militara pe 4 iulie, la Washington ...citeste mai departe despre "Casa Alba nu are 30 de milioane de dolari pentru parada ceruta de Trump" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#parada militara Washington, #Donald Trump presedinte SUA , #Stiri International