Carnagiu in Paris: Jurnalist roman, ranit in atentatele sangeroase

Sambata, 14 Noiembrie 2015, ora 04:47
1022 citiri
Carnagiu in Paris: Jurnalist roman, ranit in atentatele sangeroase
Foto: Twitter/Haiz

Un jurnalist roman care lucreaza la France 24 se afla printre victimele atacurilor de vineri seara de la Paris, el fiind internat in stare grava, anunta, pe Facebook, apropiati ai acestuia.

"Andrei Marian Mihai este un jurnalist roman care lucreaza la France 24. Acum el se afla in coma indusa in urma atentatelor de la Paris. Sa ne rugam pentru viata sa!", scrie, pe Facebook, o prietena a jurnalistului.

Un alt cunoscut al romanului scrie: "TEROARE la Paris... Mai multe atentate au zguduit capitala Frantei in aceasta seara. Doua explozii s-au auzit langa Stade de France, chiar in timpul meciului de fotbal Franta - Germania. Se vorbeste de zeci de morti si raniti... S-a declarat stare de urgenta si granitele Frantei au fost inchise. Printre raniti se afla si un ziarist de origine romana de la France 24, Andrei Marian Mihai. La Londra, pasarela de deasupra stadionului Wembley a fost colorata in rosu, alb, albastru in semn de solidaritate cu poporul francez. Dumnezeu sa vegheze asupra ...citeste mai departe despre "Carnagiu in Paris: Jurnalist roman, ranit in atentatele sangeroase" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#jurnalist roman ranit Paris, #atentate Paris jurnalist roman , #Stiri International