Carnagiu in Paris: Ce trebuie sa faca romanii din Franta care au nevoie de ajutor

Sambata, 14 Noiembrie 2015, ora 03:46
1036 citiri
Carnagiu in Paris: Ce trebuie sa faca romanii din Franta care au nevoie de ajutor
Foto: Twitter/Sruthi Gottipati

Ambasada Romaniei din Paris a facut apel, vineri noaptea, la cetatenii romani aflati in Franta sa evite orice deplasare si a pus la dispozitie doua numere de telefon la care acestia pot suna daca cineva are nevoie de ajutor, in urma multiplelor atentate teroriste din capitala franceza.

"Rugam cetatenii romanii aflati in regiunea pariziana sa respecte avertismentele de siguranta transmise de autoritatile franceze si sa evite orice deplasare. Daca detineti informatii despre cetateni romani care se afla intr-o situatie de urgenta generata de atentatele in curs, contactati Ambasada Romaniei la Paris pe numerele: +33 (0) 68 07 13 729 si +33 (0) 1 47 05 07 55 sau pe adresa de email paris.consul@mae.ro", se arata intr-un mesaj postat pe site-ul Ambasadei noastre in Franta.

Carnagiu in Paris - LIVE

De asemenea, Primaria din Paris a pus la dispozitie un numar special pentru turistii aflati in acest oras: +33 (0) 1 45 55 80 00.

Totodata, Ministerul Afacerilor Externe "condamna in mod ...citeste mai departe despre "Carnagiu in Paris: Ce trebuie sa faca romanii din Franta care au nevoie de ajutor" pe Ziare.com

#numar romani Franta, #romani atentate Paris , #Stiri International