Care este cel mai admirat barbat in SUA. Se afla in top pentru a noua oara consecutiv

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 19:19
2047 citiri
Care este cel mai admirat barbat in SUA. Se afla in top pentru a noua oara consecutiv
Foto: Twitter/Donald Trump

Barack Obama este, in 2016, pentru a noua oara consecutiv, cel mai admirat barbat de catre cetatenii americani, in fata lui Donald Trump, care a facut insa un salt fata de anul trecut, potrivit unui sondaj realizat de institutul Gallup.

Anul acesta, diferenta dintre voturile obtinute de Obama si de Trump, ocupantii primelor doua locuri, e mica, mai redusa decat niciodata, noteaza AFP. Presedintele ales Donald Trump, creditat in 2015 cu 5%, a fost acum citat de 15% dintre respondenti, fata de Barack Obama, ales de 22% dintre persoanele chestionate.

Rezultatele acestui sondaj sunt publicate in contextul in care tensiunea a crescut intre presedintele ales si presedintele aflat la final de mandat.

Barack Obama s-a aratat luni "sigur" ca ar fi castigat un al treilea mandat daca Constitutia i-ar fi permis sa se prezinte din nou in alegeri, afirmatie respinsa de Donald Trump.

Miercuri, omul de afaceri l-a acuzat pe actualul presedinte ca are "declaratii incendiare" si ca pune ...citeste mai departe despre "Care este cel mai admirat barbat in SUA. Se afla in top pentru a noua oara consecutiv" pe Ziare.com

#cel mai admirat barbat SUA, #Obama popularitate sondaj Gallup, #Trump popularitate Obama sondaj Gallup, #cea mai admirata femeie 2016 , #Stiri International