Cand se vor termina tragediile din Mediterana? 40 de imigranti au murit sufocati

Sambata, 15 August 2015, ora 16:03
945 citiri
Cand se vor termina tragediile din Mediterana? 40 de imigranti au murit sufocati
Foto: Facebook/Marina Militara din Italia

Cel putin 40 de imigranti care se aflau la bordul unei nave in Marea Mediterana au fost gasiti morti sambata, a anuntat Marina italiana, mass-media italiana precizand ca acestia au murit probabil sufocati in cala ambarcatiunii.

Purtatorul de cuvant al Marinei italiene, Costantino Fantasia, a declarat ca nava transporta circa 300 de imigranti atunci cand a fost gasita plutind in deriva in largul coastelor Libiei. Victimele au murit sufocate, a informat agentia de presa ANSA.

Oficialul italian a afirmat ca operatiunea de salvare a fost condusa de nava Cigala Fulgosi care a salvat numeroase alte persoane.

Potrivit unui jurnalist de la canalul de televiziune RaiNews, care realiza un reportaj in centrul de coordonare a operatiunilor navale, operatiunea de salvare a imigrantilor a inceput in jurul orei 07:00 dimineata (05:00 GMT).

Un elicopter al Marinei reperat o ambarcatiune in dificultate in ...citeste mai departe despre "Cand se vor termina tragediile din Mediterana? 40 de imigranti au murit sufocati" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Imigranti morti Mediterana, #imigranti Mediterana Italia , #Stiri International